Autopære

Er du ved at trænge til et par nye pærer til bilen? Det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig et hav af forskellige halogenpærer og LED-pærer til bil. Synes du, det er svært at finde de helt rigtige pærer til din bil, forstår vi dig godt. Du kan hurtigt blive overvældet af det store udvalg, når du enten står på den lokale tank eller prøver at google dig frem til halogenpærer eller LED-pærer til bil på nettet.

Vi vil gerne forsøge at gøre det en smule mere overskueligt for dig at finde de helt rigtige halogenpærer eller LED-pærer til din bil. Vi har derfor lavet en forlygtepæretest, hvor vi tester en masse forskellige pærer for dig. På den måde kan vi komme frem til de bedste forlygtepærer, der kan passe til forskellige behov. Vores autopæretest kan derfor hjælpe dig i den rigtige retning, når du skal have nye halogenpærer eller LED-pærer til bilen.

I vores test af forlygtepærer kommer vi på flere forskellige modeller. Vi har både inkluderet:

  • H1 pæretest
  • H4 pæretest
  • H7 pæretest
  • Xenonpæretest

Dette er nogle af de mest normale typer af pærer til bil. Vi har derfor forsøgt at komme så bredt omkring som muligt. På den måde bestræber vi os på, at der forhåbentlig også er en del af testen, hvor du skal fokusere. Måske gemmer der sig den helt rigtige pære til din bil i vores test af forlygtepærer.

H1 pæretest

I vores test af forlygtepærer starter vi med en H1 pæretest. Her introducerer vi dig for forskellige H1 pærer til bil, som vi har testet. Vi giver dig et overblik over, hvad det er de forskellige modeller kan, og hvilke der er de bedste forlygtepærer.

Osram Orginal H1 autopære

Køb her –> 49 kr. 

I vores test af forlygtepærer af H1 modellen, starter vi med Osram Original H1 autopære. Osram er kendt for at have et stort udvalg af pærer til bil. Når du vælger en pære til bil fra Osrams Original-serie, får du en rigtig god løsning. Her er der sørget for en god kvalitet.

Når du vælger denne H1 pære til bil, får du en pære, der er ECE-godkendt. Det betyder, at den er godkendt til at blive brugt i alle europæiske køretøjer. Det er selvfølgelig en fordel at gå efter en LED-pære til bil, der er godkendt og dermed lovlig. Alternativt er det noget, der kan give en bøde, hvis politiet vælger at gå igennem din bil fra top til tå. Da denne pære til bil er ECE-godkendt kan denne model være en fin løsning, selvom der er tale om en halogenpære.

Når vi kommer til de tekniske specifikationer, har denne pære til bil en lysstrøm på 1.550 lm. Derudover har den en nominel spænding på 12 V. Denne pære til bil har en et nominelt wattforbrug på 55 W. Det er en forholdsvis holdbar pære til bil, da den kan holde i op til 400 timer.

Da vi skulle foretage en test af forlygtepæren, lagde vi mærke til, at den var forholdsvis let at montere. Det kan være yderst frustrerende at skulle stå og bøvle med monteringen. Det var dog ikke noget problem her.

Da vi testede forlygtepæren, synes vi, at den gav et meget behageligt lys. Det var ikke noget, der generede de øvrige bilister. Bilpæren fungerede dog stadig optimalt, da den formåede at lyse vejen, skilte og striber op. Det gav en yderst behagelig tur, da pæren virkede efter hensigten. I vores bilpæretest anser vi denne model for at være et fint alternativ, når du skal have det mest basale belysning til din bil.

Osram Ultralife H1 autopære

Køb her –> 49 kr. 

Er du på udkig efter en lidt bedre H1 autopære, er dette selvfølgelig også muligt. I vores test af forlygtepærer har vi valgt at inkludere endnu en pære til bil fra Osram. Vi har dog valgt at inkludere en model fra en anden serie i vores test autopæretest. Lad os præsentere dig for Osram Ultralife H1 autopære.

Denne pære til bil minder på nogle punkter om modeller fra tidligere. Denne model er dog også noget bedre på andre punkter. Når du vælger denne pære til bil, får du også en løsning, der er ECE-godkendt. Der er igen tale om en halogenpære.

Kigger vi nærmere på de tekniske specifikationer i testen af denne autopære, ser vi, at den har en lysstrøm på 1.550 lm. Den nominelle spænding for denne bilpære ligger på 12 V. Derudover har den et nominelt wattforbrug på 55 W. Dette er egentlig det samme som bilpæren i Original-serien fra Osram. På disse punkter er der derfor ikke den store forskel.

Forskellen ligger i, at denne model er en smule mere robust. Derudover har den også en længere levetid sammenlignet med andre standardforlygtepærer. Denne model har en levetid på op imod 1.200 timer. Det er noget mere, når man sammenligner med modellen fra Original-serien. Med denne model kan du derfor køre længere, før du skal have skriftet dine pærer til bilen.

Det er en egenskab, der helt sikkert er værd at tage med, når du er på udkig efter autopære. I vores test af forlygtepærer ser vi det helt sikkert som en fordel, at der skal gå længere imellem, at bilpærerne skal skiftes. Du slipper nemlig for at bruge tid på det. Derudover kan det også være med til at spare dig for penge længden.

Selvom modellen fra Ultralife-serien kan holde tre gange så længe som modellen fra Original-serien, betyder det ikke, at du skal betale tre gange så meget for den. Tværtimod. Det kan derfor være en rigtig god investering at gå efter denne model, hvis du har det ekstra råderum i dit budget, når du står og har brug for nye pærer til din bil.

Når det kommer til lyset, synes vi igen, at det var et yderst behageligt lys. Det oplyste vejen, som det skulle, og vi følte os trygge hele vejen igennem, hver gang vi var ude at teste forlygtepærerne fra Ultralife-serien.

Narva H1 autopære

Køb her –> 25 kr. 

I vores test af forlygtepærer af H1-typen har vi valgt at inkludere en billig model, der er god til prisen. Vi vil gerne præsentere dig for en H1 autopære fra Narva. Denne model er forholdsvis billig, sammenlignet med nogle af de andre modeller, der er H1. Du får dog stadig en rigtig god løsning, der kan lyse vejen op, når du er ude at køre. Det er jo det vigtigste.

Når det kommer til de tekniske specifikationer, har denne forlygtepære en nominel spænding på 12 V. Derudover er der et nominelt wattforbrug på 55 W. Vi har dog ikke kunnet finde ud af, hvor meget lysstrømmen er på for denne model.

Både nominel spænding og nominelt wattforbrug er det samme, som ved de to foregående modeller af H1 pære i vores test af autopære. Vi har derfor antaget, at det lysstrømmen også nogenlunde vil ligge på det samme ved modellen fra Narva, som det er tilfældet ved de to H1 bilpære fra Osram.

Da vi testede denne forlygtepære, var den forholdsvis let at montere. Vi oplevede ikke de store problemer. Før vi havde set os om, kunne vi komme ud og teste bilpæren. Vi synes, da gav et meget fint lys, når man tager i betragtning, hvor billig den er. Dette kan derfor være et rigtig godt alternativ, hvis du ønsker at spare nogle penge på køb pærer til bil.

Philips H1 EcoVision

Køb her –> 162 kr. 

I vores test af autopærer bevæger vi os nu over til en lidt bedre model på flere punkter. Vi vil nu præsentere dig for Philips H1 EcoVision. Denne pære til bil er kendt for at have en forholdsvis lang levetid. Philips slår derfor ned på, at dette er en miljøvenlig model, da den holder længere, og dermed ikke skade miljøet nær så meget, da pæren i bilen ikke skal skiftes nær så ofte.

Denne pære til bil er en halogenpære. I forhold til de tekniske specifikationer har denne model en lysstrøm på 1.550 lm. Derudover har den en nominal spænding på 12 V og et nominelt wattforbrug på 55 W.

Når det kommer til levetiden på denne model, holder den i op til 1.250 timer. Det er helt klart en fordel, der er være at ligge vægt. Det er nemlig den længste levetid, vi er faldet over ved en pære til bil, der er en H1. Den slår endda levetiden på Osrams Ultralife-model, som har en levetid på 1.200 timer. Det lyder måske ikke af den store forskel, men det kan dog være noget, der kan betale sig i længden.

Vi anser derfor denne pære til bil som værende en af de bedste forlygtepærer, når det kommer til H1 autopære. I vores test af autopærer af H1-typen, må denne model være den bedste løsning, hvis du ønsker en pære, der skal holde længe. Vil du i stedet have den billigste pære til bil, vil modellen fra Narva være den bedste forlygtepærer.

De er alle sammen gode alternativer. Hvilken, du skal vælge, afhænger derfor af din økonomi og dine præferencer.

H4 pæretest

I vores test af autopærer er vi nu kommet til vores test af H4 pærer til bil. Igen giver vi dig et overblik over flere forskellige pærer til bil. I vores test af autopærer af H4-typen kommer vi ind på, hvad der er forskelligt, og hvad modellerne har til fælles. Det gør det nemmere for dig at finde ud af, hvilken pære til bil du skal vælge.

Osram Original H4 autopære

Køb her –> 49 kr.  

I vores H4 pæretest starter vi med en Osram Original H4 autopære. Igen kan Osram leverer en rigtig god standardløsning, hvor du får en holdbar autopære, der kan klare lidt af hvert. Denne pære til bil minder ufattelig meget om H1 bilpæren fra Original-serien fra Osram. Der er dog nogle få forskelle

Denne model er også en halogenpære. Fordelen ved denne pære til bil er dog, at den både kan bruges til kort lys og langt lys. Dette er tilfældet, da den har to glødetråde. Igen er denne model også ECE-godkendt til europæiske køretøjer. Det er derfor en fin løsning, når du gerne vil være på den sikre side.

Når vi kigger på de tekniske specifikationer på denne pære til bil, har den en nominel spænding på 12 V. Når det kommer til lysstrømmen, afhænger det af, om du kører med langt lys eller kort lys. Med langt lys vil den have en lysstrøm på 1.650 lm, hvorimod den vil have en lysstrøm på 1.000 lm med kort lys.

Ser vi på det nominelle wattforbrug, vil dette også afhænge af, om kører med langt eller kort lys. Med denne pære til bil vil der være et nominelt wattforbrug på 60 W, når du kører med langt lys og 55 W, når du kører kort lys.

Da forbruget af watt varierer, alt efter om du kører med langt eller kort lys, vil levetiden også varierer. Kører du udelukkende med langt lys, vil denne pære til bil have en levetid på 250 timer. Kører du i stedet med kort lys hele tiden, vil den have en levetid på 400 timer. Du vil højest sandsynligt komme til at afveksle imellem både kort og langt lys. Levetiden vil derfor højest sandsynligt lande imellem de 250 og 400 timer.

Igen synes vi, at bilpæren fra Osrams Original-serie giver et rigtig fint lys. Derudover fungerer det rigtig godt, at der er mulighed for både kort lys og langt lys med denne pære til bil. I vores test af autopæren oplevede vi en tydelig kontrast imellem det korte og det lange lys. Det fungerede fuldstændig som det skulle. Denne pære til bil kan derfor være et rigtig fint bud, når du skal have en H4 autopære.

Osram Ultralife H4 autopære

Køb her –> 99 kr. 

Vi bevæger os nu endnu engang videre til en anden serie fra Osram i vores test af autopærer. Vi vil nu introducere dig for Osram Ultralife H4 autopære. Igen vil denne model minde meget om modellen fra Original-serien. Der er dog visse uligheder, der kan gøre en væsentlig forskel, når du skal have nyre forlygtepærer til din bil.

Som med alle de andre produkter fra Osram, er denne pære til bil også ECE-godkendt. Som den forrige model, er der her også tale om test af en autopære, der både har langt og kort lys. Denne model har nemlig også to glødetråde.

Kigger vi nærmere på de tekniske specifikationer, vil lysstrømmen og det nominelle wattforbrug også varierer, alt efter om du benytter langt lys eller kort lys. Lysstrømmen ved langt lys vil være 1.650 lm, hvorimod den ved kort lys vil ligge på 1.000 lm. Kigger vi på det nominelle wattforbrug, vil den for langt lys ligge på 60 W og for det kort lys ligge på 55 W. Derudover vil den nominelle spænding ligge på 12 V, uanset om du kører med langt eller kort lys.

Der, hvor vi oplever en forskel i vores test af autopære fra de forskellige serier fra Osram, er i forhold til levetiden. Dette er også tilfældet, når vi kigger på H4 pærer til bil. Kører du udelukkende med langt lys, vil denne pære til bil have en levetid på 300 timer. Kører du derimod udelukkende med kort lys vil den have en levetid på op til 2.000 timer.

Igen vil du højest sandsynligt lande på en levetid imellem de to tal. Kører du for det meste i byer, hvor der er gadelys, vil den dog have en levetid tættere på de 2.000 timer. Du vil nemlig ikke have nært så stort et behov for at benytte det lange lys.

Med denne pære til bil vil du alt andet lige få en bedre løsning, sammenlignet med autopæren fra Original-serien fra Osram. Du skal dog også tage højde for sit budget, når du står og skal købe en pære til bil. Pæren til bil fra Original-serien kan derfor sagtens være en god løsning, hvis du vil spare nogle penge lige nu og her. Du vil nemlig stadig få en rigtig god kvalitet. Har du lidt luft i budgettet, kan det dog være en fordel at vælge autopæren fra Ultralife-serien, da den har en længere levetid.

Narva H4 autopære

Køb her –> 25 kr.

Er du på jagt efter en billig, men god pære til bil der er en H4-model, har vi også inkluderet det i vores test af autopærer. Vi vil igen præsentere dig for en model fra Narva. Vi har nemlig testet Narva H4 autopære i vores test af forlygtepærer.

Dette er også en pære til bil, der både kan klare kort lys og langt lys. Derudover er der tale om en halogenpære.

Hivs vi starter med at kigge på de tekniske specifikationer for denne pære til bil, har denne model en nominel spænding på 12 V. Det nominelle wattforbrug vil for denne model også varierer, alt efter om du kører med langt lys eller med kort lys. Ved brug af kort lys har denne model et nominelt wattforbrug på 55 W. Ved brug af langt lys vil den i stedet have et nominelt wattforbrug på 60 W.

Igen har vi ikke kunnet finde oplysninger om, hvad lysstrømmen er for denne model. Da vi testede forlygtepæren, var det dog tydeligt at se, at der er stor forskel på kort lys og langt lys. Det fungerede derfor efter hensigten i vores test af autopæren.

Dette er en forholdsvis standardløsning, der sagtens kan fungere. Den gør det den skal, men har ikke noget udover det sædvandlige. Og dog. Dette er nemlig en autopære, som du kan få til en rigtig god pris. Skal du have en billig H4 pære, er denne model den bedste pære til bil.

Philips X-TremeUltinon premium LED H4

Køb her –> 1195 kr. 

I vores test af forlygtepærer er vi nået til det punkt, hvor vi kan introducere dig for LED-pærer til bil. LED-pærer til bil kan være en rigtig god løsning. De har typisk en længere levetid, giver et kraftigere lys og et mindre strømforbrug. Du skal dog være opmærksom på, at LED-pærer til bil endnu ikke er ECE-godkendt og dermed ikke lovligt at køre med på offentlige veje.

Der er flere, der vælger at gøre det alligevel. Vi vil selvfølgelig anbefale, at du følger loven. Hvad du vælger, er noget, du skal gøre op med din egen samvittighed. Vi vælger at inkludere LED-pære til bil i vores test af forlygtepære, da det selvfølgelig er op til dig selv, hvad du vælger at gøre. Vi gør dig igen opmærksom på, at det endnu ikke er blevet ECE-godkendt.

Grunden til, at LED-pærer til bil endnu ikke er blevet godkendt, er blandt andet, at der ikke man i branchen ikke er blevet enige om en standard. Det betyder dog ikke, at virksomhederne lader være med at producere LED-pærer til bil. Det er der flere, der gør. I vores test har vi blandt andet valgt at inkludere LED-pærer til bil fra Philips, som er en velkendt virksomhed inden for flere forskellige brancher.

Selvom det endnu ikke er blevet lovligt, tyder det dog på, at der bliver arbejdet på sagen. Hvornår det sker, at LED-pærer til bil bliver lovligt vides endnu ikke.

Læs mere om LED-pærer til bil her.

Nu har vi fået på plads, hvordan reglerne egentlig er omkring LED-pærer til bil. Lad os derfor dykke ned i vores test H4 LED-pærer fra Philips.

Som sagt er der tale om en LED-pære til bil. Denne pære kan dog bruges både til kort lys og langt lys. Tager vi et kig på de tekniske specifikationer, har denne model en nominel spænding på 12 V. Ved lysstrømmen er der forskel på, om du benytter dig af langt lys eller kort lys. Ved langt lys vil lysstrømmen være på 1.350 lm. Ved kort lys vil lysstrømmen i stedet være på 1.000 lm.

Det nominelle wattforbrug vil typisk ligge på 25 W for denne model. Det er noget mindre, sammenlignet med de andre pærer til bil der typisk ligger omkring 55-60 W.

Det smarte ved at vælge denne LED-pære til bil fra Philips er, at de giver 200% klare lys. I vores test af H4 LED-pærer kunne vi tydeligt se, at der var noget mere lys fra denne model, sammenlignet med halogenpærerne, vi har præsenteret i vores test af autopærer. Dette er blot en af fordelene ved denne LED-pære til bil.

En anden fordel der helt sikkert også er værd at nævne er, at den har en usandsynlig lang levetid. Der kan gå mange år, før du overhovedet skal begynde at overveje at skifte dine LED-pærer i bilen. Philips estimerer en levetid på hele 12 år for denne model. Det er noget, der batter, og som vi er meget imponeret over.

Vil du for alt i verden slippe for at skulle bøvle med at skifte autopærer, er LED-pærer til bilen de bedste forlygtepærer. Da LED-pærer har så lang en levetid, er de typisk også noget dyrere end de traditionelle halogenpærer. Det er dog en rigtig god investering, der helt sikkert kan tjene sig ind igen.

Rækker budgettet ikke helt til at investere i LED-pærer til bilen, kan du dog sagtens gå efter halogenpærer, der er noget billigere. Derudover er du også sikker på, at din bil kan gå igennem syn, uden du er nødt til at montere midlertidige halogenpærer i dine forlygter. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du foretrækker.

H7 pæretest

Vi er nu kommet til vores H7 pæretest. Som med H4 pæretesten, der også er inkluderes en H4 LED-pæretest, vil der i denne bilpæretest også være en H7 LED-pæretest. Igen vil vi gøre opmærksom på, at det i mange biler, endnu ikke er lovligt at benytte LED-pærer til bilen. Der er rigtig mange fordele at hente ved at benytte LED-pærer til bil. Det er derfor noget, du skal gøre op med dig selv, hvad du foretrækker.

I vores bilpæretest af H7-pærer har vi dog også sørget for, at der er et overtal af halogenpærer. Uanset om du er på udkig efter H7 halogenpærer eller LED-pærer til bil, giver vi dig et overblik over forskellige muligheder i vores bilpæretest.

Osram Original H7 autopære

Køb her –> 49 kr. 

I vores test af autopærer af H7-modellen starter vi igen med den traditionelle model fra Osram. VI kan her præsentere dig for Osram Original H7 autopæren. Denne model er ECE-godkendt, som også er kendetegnet ved de resterende modeller, vi har præsenteret for dig i vores test af bilpærer. Igen er dette også en halogenpære til bil.

I grove træk vil den minde meget om H1 og H4 fra Osrams Original-serie. Forskellen vil typisk ligge i de tekniske specifikationer. Hvis vi i vores bilpæretest dykker lidt ned i specifikationerne, kan vi se, at den nominelle spænding ligger på 12 V. Derudover vil det nominelle wattforbrug ligge på 55 W. Kigger vi på lysstrømmen vil det for denne bilpære ligge på 1.500 lm.

Kigger vi på levetiden, vil denne pære til bil have en levetid på 330 timer. Det er her, den adskiller sig en smule fra de andre modeller. Der er dog stadig tale om en rigtig god model, der lyser vejen op, som den skal. Vi følte os meget sikre, da vi testede bilpærerne, da vi tydeligt kunne se vejen, skilte og lignende.

Osram Ultralife H7 autopære

Køb her –> 99 kr. 

Vi bevæger os endnu en gang videre til en lidt bedre model fra Osram af i vores test af forlygter. Vi er nu kommet til Osram Ultralife H7 autopære. Denne pære til bil minder meget om H7-pæren fra Original-serien. Der er dog nogle forskelle, der kan være værd at gå efter, når du skal have nye pærer til bilen.

Hvis vi starter med de tekniske specifikationer, vil der være mange ligheder. Lysstrømmen ligger på 1.500 lm. Kigger vi på den nominelle spænding ligger den på 12 V. Derudover er det nominelle wattforbrug på 55 W. Disse specifikationer er de samme som ved modellen fra Original-serien.

Forskellen ligger i, hvor lang levetid bilpæren har. Denne pære til bil har en levetid på hele 1.000 timer. Det er noget mere end de 330 timer Original-modellen har. Imellem de to modeller vil den bedste pærer til bil af H7-modellen være den fra Ultralife-serien. Der er nemlig tale om en bedre investering. Derudover slipper du også for at skulle skifte dine bilpærer nær så ofte.

Narva H7 autopære

Køb her –> 35 kr. 

Går du mere efter billige bilpære, har vi også inkluderet det i vores test af forlygtepærer af H7-modellen. Her sætter vi igen fokus på Narva, der har nogle gode bilpære til prisen. Vi introducerer dig her for Narva H7 autopære.

Kvalitetsmæssigt minder denne pære til bil meget om de to foregående modeller fra Narva. Du får en fin kvalitet, når man tager den attraktive, lave pris med i overvejelsen. Vi synes, den lyste fint op, da vi testede den. Det kan derfor være en god løsning, når du skal have de billigste pærer til din bil.

Kigger vi lidt nærmere på de tekniske specifikationer, har denne autopære en nominel spænding på 12 V. Derudover er der et nominelt wattforbrug på 55 W. Det er meget normalt for en halogenpære, så det er ikke noget nyt. Igen har vi ikke kunnet finde informationer om, hvor lang en levetid pæren har.

Modellerne fra Narva er de bedste pærer til bil, når det skal være så billigt som muligt for dig. Du får nemlig en bilpære til at rigtig god pris, der samtidig kan give dig det lys på bilen, du har brug for. Du får en rigtig god kvalitet for pengene med Narva.

Philips X-TremeUltinon premium LED H7

Køb her –> 1195 kr.

Vi er nu kommet til vores test af H7 LED-pærer til bil. I vores test af bilpærer vil vi igen gøre opmærksom på, at LED-pærer til bil endnu ikke er lovligt. Der er dog flere, der vælger at køre med det alligevel. Vi vil lade det være op til dig, om du vælger halogenpærer eller LED-pærer til bilen.

Vi går nu videre til vores test af H7 LED-pærer til bil. Vi kan her præsentere dig for Philips X-TremeUltinon premium LED H7.

Som modellen i vores H4 LED-pæretest har denne model også mange fordele, blot ved at være en LED-pære. Denne bilpære vil nemlig også have en længere levetid, have et kraftigere lys og et mindre strømforbrug end de traditionelle halogenpærer til bil. De har typisk en længere levetid, giver et kraftigere lys og et mindre strømforbrug.

Denne H7 bilpære kan både anvendes til kort lys og langt lys. Kigger vi lidt nærmere på de tekniske specifikationer for denne autopære, har denne model en nominal spænding på 12 V. Derudover har den et nominalt wattforbrug på 25 W. Kigger vi nærmere på lysstrømmen, varierer det alt efter, om du har kort lys eller langt lys. Ved kort lys vil lysstrømmen være på 1.000 lm, hvorimod den vil være på 1.350 lm ved langt lys.

I vores test af autopærer kunne vi tydeligt se, at også denne LED-pære til bil giver et meget bedre og kraftigere lys end de traditionelle halogenpærer. Det var noget, vi var meget imponerede over. Er du ude efter den bedste pære til bil, der giver det kraftigste lys, kan du ikke komme uden om en LED-pære fra Philips. Vil du holde dig til de lovlige halogenpærer, vil en af de bedste pærer til bil være modeller fra Ultralife-serien fra Osram eller EcoVision-serien fra Philips.

Xenonpæretest

I vores test af forlygtepærer er vi nu kommet til vores xenonpæretest. Du har måske hørt om xenonlygter før. Er du ikke bekendt med begrebet, kommer vi med en lille definition, inden vi kommer alt for godt i gang med vores xenonpæretest.

Xenonpærer er de bilpærer, der lyser mere blåligt, når man sammenligner med de traditionelle halogenpærer til bil. Derudover er xenonpærer også kendt for at lyse kraftigere op foran bilen, hvilket kan gøre, at du kan se længere. Det kan selvfølgelig være en fordel, når du kører i mørke. I nogle sammenhænge kan xenonpærer også kaldes for HID-pærer.

Osram Cool Blue Intense H1 autopære

Køb her –> 49 kr.

Vi starter forsigtigt ud i vores xenonpæretest med en pære til bil, der giver et xenon-look. Vi præsenterer dig her for Osram Cool Blue Intense H1 autopære. Da den har et xenon-look, er der ikke tale om en reel xenonpære. Denne model vil blot være for at få det blålige lys, som xenonpærer er kendt for. Er det udelukkende udseendet, du går efter ved en xenonpære, kan du derfor nøjes med en pære til bil, der giver xenon-looket i stedet for at være en reel xenonpære. Disse er nemlig typisk dyrere.

Vi ved godt, at denne måske ikke burde høre ind under vores xenonpæretest, da det i teorien ikke er en xenonpære. Vi synes dog, at det er det mest retvisende at placere den her. Så er det afklaret, hvis du skulle sidde og undre dig.

Lad os kigge lidt nærmere på de tekniske specifikationer ved denne model. Den har en lysstrøm på 1.550 lm. Derudover har den en nominel spænding på 12 V og et nominelt wattforbrug på 55 W. Selvom der ikke er tal om en egentlig xenonpære, er der stadig lavet nogle forbedringer på pæren. Der er nemlig sørget for, at den kan lyse 20% mere op end standardmodellen.

Det er selvfølgelig noget, der er værd at tage med. Ulempen ved denne model er til gengæld, at den ikke har en særlig lang levetid. Den har kun en levetid på 150 timer. Det vil derfor være en pære til bil, der ofte skal skiftes.

Ring Autoimative Xenon 150 H7 Performance forlygtepære

Køb her –> 349 kr. 

I vores xenonpæretest er vi nu kommet til en rigtig xenonpære. Vi vil nu præsentere dig for Ring Automtive Xenon 150 H7 performance forlygtepære. Her er der tale om en rigtig xenonpære, hvor du får alle egenskaberne ved en xenonpære til bil.

Hvis vi starter med at kigge på de tekniske specifikationer, har denne bilpære en nominel spænding på 12 V. Derudover har den et nominelt wattforbrug på 55 W. Denne autopære er ECE-godkendt, og dermed lovlig at bruge i hele Europa.

Kigger vi på levetiden for denne model, har den en gennemsnitlig levetid på 350 timer. Dette er en meget imponerende levetid, når der tages udgangspunkt i, at denne model giver et bedre lys end andre modeller. Denne pære til bil står til at give et 150% bedre lys på vejen og oplysning af skilte, vejstriber osv. sammenlignet med traditionelle halogenpærer til bil. Derudover har den en 80 meter længere lyskegle sammenlignet med standardhalogenpærer.

I vores test af denne xenonpære var vi meget imponeret over, hvor godt et lys denne model giver. Det er tydeligt at se, at den lyser noget længere end de traditionelle halogenpærer. Derudover giver den det helt rigtige blåhvide lys, en xenonpære skal give.

Overordnet synes vi, at denne model var meget imponerende i vores xenonpæretest. Det er derfor en model, der kan være hver at overveje, hvis du er på udkig efter xenonpærer til din bil.

Philips D1S X-TremeVision Xenon 150% pære

Køb her –> 895 kr. 

Vi bevæger os nu imod den sidste bilpære i vores xenonpæretest og dermed også den sidste model i vores test af forlygtepærer. Den sidste model, vi vil præsentere dig for, er Philips D1S X-TremeVision Xenon 150% pære.

Denne model kan både bruges til langt lys og kort lys. Derudover er denne model ECE-godkendt, hvilket gør den lovlig at anvende i hele Europa. Kigger vi på de tekniske specifikationer, har denne xenonpære en nominel spænding på 85 V. Derudover har den et nominelt wattforbrug på 35 W.

Denne xenonpære har en imponerende lang levetid. Den kan ca. holde i 2.500 timer. Det er en betydelig længere levetid end den forrige bilpære i vores xenontest. Vi synes, det er meget imponerende, at denne bilpære fra Philips har så lang en levetid. Den er selvfølgelig en lille smule dyrere, men det er helt sikkert en løsning, der kan betale sig.

Denne xenonpære er, som den forrige model, også kendt for at have en bedre lysstyrke. Den har en 150% bedre lysstyrke end traditionelle halogenpærer til bil. Vi fik oplevelsen af, at vi følte os mere sikre under kørsel i mørke, da den lyser vejen og diverse skilte mere op.

I vores forlygtetest af denne model fik vi fornemmelsen af, at denne model er mere blåhvid end den forrige model. Ønsker du en xenonpære, der bevæger sig mest muligt over i det blåhvide, som det nu er tilladt, er denne model noget for dig.

Vi synes helt klart, at denne model er den bedste pære til bil i vores test af autopærer med xenon. Du får en noget længere levetid, der helt sikkert kan betale sig i det lange løb. Derudover lyser den særdeles godt. Selvom dette er den bedste forlygtepære med xenon, er de andre modeller også rigtig gode bud, som kan være værd at overveje, hvis du vil spare lidt penge nu og her.

Konklusion på test af autopærer

Vi er nu nået til vejs ende i vores test af autopærer. Vi synes selv, at vi er nået ret hvidt omkring med H1 pæretest, H4 pæretest og H7 pæretest. Derudover har vi prøvet at introducere dig for en H4 LED-pæretest og en H7 LED-pæretest, selvom det endnu ikke er lovligt at benytte LED-pærer til bil i Europa endnu. Det er dog noget, der arbejdes på i branchen. Derudover har vi i vores bilpæretest også fokuseret på en xenonpæretest, hvis du er til det blåhvide lys, disse bilpærer kan give.

Uanset om du er på udkig efter en halogenpære, en xenonpære eller en LED-pære til bil, har vi sørget for at inkludere flere forskellige modeller, som alle har noget rigtig godt at byde på. Det gør det muligt for dig at finde den bedste pære til bil, som passer til dit behov.

Det kan være svært at sige, hvad der er den bedste forlygtepære. Det afhænger meget af dine præferencer og dit budget. Vi vil dog slå et slag for, at du vælger en pære til bil, der har en forholdsvis lang levetid. Det er nemlig en løsning, der kan spare dig for en del penge i længden. Derudover slipper du også for at skulle bøvle med at skifte bilpærer i tide og utide.

Vi håber, at vores bilpæretest kan være med til at hjælpe dig i den rigtige retning, når du er i tvivl om, hvilken pære til bil du skal gå efter. Held og lykke med at finde den bedste forlygtepære til din bil.